Ons huidige boek "Corporate Governance India: Het management handboek voor de praktijk". behandelt de belangrijkste aspecten en brandende kwesties van vandaag bij het zakendoen in India en geeft praktische instructies voor kleine en middelgrote ondernemingen over hoe zij hun dagelijkse zaken op het subcontinent moeten regelen. De inhoud behandelt in het bijzonder het thema van de verkoop, de omgang met zakenpartners en joint ventures, alsmede het thema van het personeel, met inbegrip van het management en de controle van het Indiase bedrijf.

Nu ook beschikbaar als eBook!

Kindle edition by Wolfgang Bergthaler (Auteur), Werner Heesen (Auteur), Karsten Echle (Auteur), Dr. Johannes Wamser (Editor), Mike Batra (Editor):

Dit boek kenmerkt zich door een zeer beschrijvende analyse van de typische risico's waarmee Duitse, maar ook Europese ondernemingen in elke fase van de activiteiten en samenwerkingsverbanden in India te maken krijgen, en het leidt daaruit praktische handelingsaanwijzingen af.

Dit maakt het boek tot een "vademecum" van mensen uit de praktijk voor mensen uit de praktijk, dat advies en hulp biedt in elke fase van de ondernemersactiviteit - van marktontwikkeling tot aanwerving van personeel en management tot het omgaan met het corruptieprobleem; niet in de laatste plaats omdat het aanzet tot het voortdurend onderzoeken en in vraag stellen van de eigen veronderstellingen, verwachtingen en gedragspatronen.

In dit opzicht hoort het boekje thuis in de referentiebibliotheek van elk Duits bedrijf dat duurzaam en langdurig succes wil hebben in India. Het zal ook ondernemers die al enige tijd in India actief zijn veel nieuwe inzichten verschaffen, of op zijn minst een of twee aha-ervaringen. Ik wens het handboek dan ook een ruime verspreiding toe. - Bernd Mützelburg, voormalig ambassadeur van de Bondsrepubliek Duitsland in India

"Corporate Governance India" op andere eBook platforms:

Thalia – Google – iTunes – Weltbild – Barnes & Noble – KoboAmazon Kindle

Veel plezier met lezen!