Een WBinar speciaal voor directeuren van Pvt. Ltd. bedrijven in India: Corporate compliance basiskennis gemakkelijk gemaakt!

De Raad van Bestuur is verantwoordelijk voor het voldoen aan alle vereisten van het vennootschapsrecht (krachtens de Indiase vennootschapswet), d.w.z. de zogenaamde "bedrijfsnaleving", verantwoordelijk. Zo neemt elke directeur van een Indiase vennootschap, zonder zich daar vaak ten volle van bewust te zijn, een aantal Verplichtingen en persoonlijke aansprakelijkheidsrisico's.

Bijzondere actualiteit

Eind september, of begin oktober, staan weer een aantal belangrijke data gepland in de Nalevingskalender; deze omvatten, onder andere, de "Jaarlijkse Algemene Vergadering (AGM)" (aandeelhoudersvergadering), de "Indiening van het jaarverslag" (publicatie van de jaarrekening of het jaarverslag) en de indiening van de "Jaarlijkse (Inkomsten) Belastingaangifte" (belastingaangifte).

Daarom maken wij van de gelegenheid gebruik om in deze WBinar over de rechten en plichten van bestuurders in Indiase vennootschappen of vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid (besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid).

Voor iedere directeur van een Pvt. Ltd.: basisprincipes van corporate compliance makkelijk gemaakt!

Leer meer over de vereisten voor en de persoonlijke aansprakelijkheidsrisico's van bestuurders en de mogelijke negatieve gevolgen voor bedrijven en bestuurders bij niet-naleving.

Wij laten u zien welke (persoonlijke) verantwoordelijkheid u hebt als bestuurder van een Indiase entiteit en hoe u moet voldoen aan de belangrijkste wettelijke voorschriften en specificaties om uzelf en uw bedrijf te beschermen. Want onze eerste zorg is uw onkwetsbaarheid als persoon en als bedrijf - in India en Europa!

Download dia's en documenten