India heeft een onmiddellijk inreisverbod uitgevaardigd voor reizigers uit onder meer Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië. Geplande zakenreizen kunnen op dit moment dus NIET doorgaan. 

Dr. Wamser + Batra GmbH neemt daarom tijdelijk de verantwoordelijkheid op zich voor bedrijven die door het huidige inreisverbod worden getroffen en die in India voor dringende en belangrijke taken staan. Onze (Europese) deskundigen en interim-managers ter plaatse in India behartigen de belangen van onze cliënten, of het nu gaat om zakelijke bijeenkomsten, onderhandelingen, bestuursvergaderingen, aandeelhoudersvergaderingen of zelfs toespraken tot uw Indiase personeel, enz.

Inreisverbod voor India is al van kracht!

De Indiase regering heeft - met onmiddellijke ingang, vanwege het Coronavirus - een defacto inreisverbod uitgevaardigd voor onderdanen van Duitsland (en andere Europese landen). Alle visa die vóór 11.3.2020 zijn afgegeven, worden met onmiddellijke ingang opgeschort - zie Details. Dit decreet treft al diegenen die in de komende weken zakelijke afspraken hadden in India en op zakenreis wilden gaan. Voor hen is binnenkomst in India tot nader order niet (meer) mogelijk. Bovendien zullen veel reizigers die India binnenkomen en die de afgelopen weken Europa en andere Aziatische landen hebben bezocht, een quarantaine van 14 dagen moeten ondergaan. 

Wij behartigen uw belangen in India, vooral in geval van een crisis. 

Aan alle bedrijven die hierdoor getroffen worden, bieden wij onze onmiddellijke operationele steun aan in deze uitzonderlijke tijden. Via onze kantoren in heel India beschikken wij niet alleen over 40 materiedeskundigen in alle disciplines (administratie, human resources, juridische zaken, belastingen, verkoop, enz. Karl Freedmandie zo nodig voor u kan invallen en uw belangen ter plaatse kan behartigen. 

Bovendien profiteren onze klanten van het feit dat wij voor de samenwerking tussen Europa en India al lang vertrouwen op de modernste communicatie- en samenwerkingstools, zodat het - ook als de maatregelen verder worden aangescherpt - voor alle medewerkers, zowel in Duitsland als in India, altijd mogelijk is om vanuit "thuiskantoren" te blijven werken. 

Bovendien bieden onze instrumenten videoconferenties en toegang op afstand tot alle gegevens op elk gewenst moment. Zo kunnen zakenvergaderingen, directievergaderingen en bedrijfsvergaderingen, besprekingen over personeelsselectie, enz. ook in onze lokalen plaatsvinden, waar u vanuit Europa virtueel in real time aan kunt deelnemen. 

Neem contact met ons op als we onmiddellijk voor u aan de slag kunnen in India.