Germany Trade & Invest (GTAI), het agentschap voor buitenlandse handel en inkomende investeringen van de Bondsrepubliek Duitsland, heeft een brochure gepubliceerd voor alle deelnemers aan de WB India top een reeks praktische informatie uit India samengesteld en hier gepubliceerd.

De informatie van Germany Trade & Invest geeft u een actueel overzicht van zowel de Economisch klimaat en aan de economische situatie en ook aan Marktkansen en ontwikkelingspotentieel (10 Industrie Rapporten). Informatie over de Ondernemingsrecht en aan de Douanewetgeving ronden de reeks informatie af.

Op WB India top het team van buitenlandse medewerkers en India-experts van GTAI zal op de virtuele beursstand beschikbaar zijn om uw vragen te beantwoorden.

  • 09:00 - 10:30 Boris Alex (algemene marktinformatie)
  • 10:30 - 13:30 Julia Merle (juridische informatie)
  • 13:30 - 15:00 Boris Alex (algemene marktinformatie)

Als er vragen zijn over de douane, zullen de collega's van GTAI deze verzamelen en vervolgens in de follow-up verduidelijken.

Gebruik deze gratis dienst van GTAI om uw deelname aan de WB India top.

Dagelijkse marktinformatie over India (GTAI)