Is India in het huidige economische klimaat nog aantrekkelijk als investerings- en productielocatie? Of heeft India er zelfs op middellange termijn baat bij en kan het mondiale productiecapaciteiten van China overnemen?

Deze zijn, naast Industrie 4.0 en Eigen stroomopwekking uit hernieuwbare energiebronnen voor industriële bedrijvenvragen, die wij graag met u bespreken op de 1e WB India top - op 11 september - met de volgende deskundigen.

  • Uwe Georg Fischer, algemeen directeur, Kern - Liebers (India) Pvt. Ltd., Bengaluru
  • Norbert Wirth, algemeen directeur, Haver & Boecker India Pvt. Ltd., Vadodara
  • Dr. Mahmud Al-Haj Mustafa, Senior Vice President Group Operations, WILO SE, Dortmund
  • Jochen Landes, algemeen directeur, TII India Pvt. Ltd., New Delhi
  • Berthold Schuler, algemeen directeur, MT Derm Medical Products Pvt. Ltd., Chennai
  • Bernd Meissner, Interim Manager bij Dr. Wamser + Batra GmbH, 6 jaar managementervaring als CEO en Managing Director bij productiebedrijven in India, waaronder Siemens AG.
  • Moderatie: Michael Enderle, Dr. Wamser + Batra GmbH, Zwitserland

Acute bouwplaatsen & nieuwe kansen

Want op dit moment staan de productiebedrijven in India onder grote druk: regionale lockdowns, hygiënevoorschriften, gebrek aan geschoolde arbeidskrachten, problemen in de toeleveringsketens en inefficiënte kostenstructuren.

Deze crisis brengt momenteel zelfs de kleinste zwakke punten in de Indiase dochteronderneming meedogenloos aan het licht. Maar daar hoef je niet per se tevreden mee te zijn! Wij vragen de ondernemers die ook nu nog in India stabiel produceren en hun kosten onder controle hebben naar hun praktische recepten voor succes en gaan samen na in hoeverre deze ook op uw organisatie kunnen worden toegepast.

Op 11 september leert u hoe u uw processen en structuren in India kunt optimaliseren.

Kijk op onze evenementenpagina voor alle paneldiscussies op hoog niveau en interactieve workshops die u kunt bijwonen op de 1e WB India top verwacht.

Registreer nu en verzeker u van uw ticket!