We zijn deze lente allemaal een nieuw gebied ingegaan. Want Covid-19 heeft veel veranderd in het bedrijfsleven: bijvoorbeeld de manier waarop wij samenwerken in en tussen bedrijven of de manier waarop wij oplossingen ontwikkelen voor de behoeften van onze klanten. Maar dit vereist creativiteit en de bereidheid om onconventionele paden te bewandelen.

De deelnemers aan het verkooppanel op de WB India Summit waren het erover eens: Terwijl veel bedrijven verlamd zijn/waren, namen managers als Michael Karner (Business Segment Leader, Compact Hydro Asia, Andritz AG, Delhi) of Holger Wilde (Sales Director, GBneuhaus GmbH, Neuhaus) gewoon de teugels in handen, respectievelijk hun leveranciers en klanten bij de hand. Vastberaden, en zonder steeds op duidelijke antwoorden te wachten, konden ondernemingen zoals Andritz AG of Gbneuhaus hun activiteiten in India ontwikkelen en aldus de markt bedienen met hun produkten en diensten. Ook dat is supply chain management.

Meer over de verkoop in India