Onze collega's in India hebben goed nieuws: de situatie is aanzienlijk aan het verbeteren. Ook al is de lockdown op veel plaatsen nog niet voorbij, toch zijn er de eerste versoepelingen. In Delhi bijvoorbeeld kunnen de kantoren met een capaciteit van 50 % weer worden bezet en is het ook druk, de metro kan (beperkt) worden gebruikt en de markten gaan langzaam weer open.

Terwijl de situatie in de grote steden dus iets normaler wordt en de mensen langzaam kunnen terugkeren naar hun gewone dagelijkse leven, hebben de plattelandsgebieden nog steeds hulp nodig.

Een groot deel van de plattelandsbevolking staat nog steeds sceptisch tegenover inentingen, vermijdt doktersbezoeken en heeft geen hygiëneartikelen ter beschikking. Bescherming tegen besmetting met het virus is er niet overal.

Eerste successen van het We for Village Sangram project

Met het project Wij voor Dorp Sangram het Dharma Life-initiatief reageert op de benarde situatie van mensen tijdens de tweede golf van de Coronapandemie. Via hun netwerk bereikt relevante informatie over Covid-tests, behandeling en vaccinatie de uithoeken van het land om mensen voor te lichten en te beschermen. Wij maken ook deel uit van dit project - evenals vele andere bedrijven.

Gedurende de laatste weken konden de eerste doelen worden bereikt met de hulp van vele donaties: 

 Gedetailleerde informatie over de huidige stand van zaken vindt u hier.

 

Wilt u onze campagne steunen?

Onze hulpactie en het initiatief van Dharma Life kunnen door iedereen worden gesteund: Zowel als bedrijf (met of zonder dochteronderneming of permanente vestiging in India) of als particulier is elke inzet welkom en dringend gewenst!

U kunt een van onze pakketten kiezen (uitrusting - organisatie - communicatie), die u zou willen steunen. Daartoe volstaat een aantekening in het doel van de overschrijving, zodat een interne toewijzing kan plaatsvinden. Een algemene bijdrage is natuurlijk ook mogelijk.

 

Gelieve de volgende rekeninggegevens te gebruiken voor uw donatie:

Rekeninghouder: Stichting Dharmalife gGmbH
Bank: Deutsche Bank PFK AG, Düsseldorf
IBAN: DE20 3007 0024 0058 5778 00
SWIFT: DEUTDEDBDUE

Wilt u doneren via uw Indiase dochteronderneming of rechtstreeks overmaken naar een Indiase rekening? Hier vindt u de nodige informatie.

 

Dank u voor uw steun!