Wie zit er eigenlijk achter WB? U zult al veel namen kennen - vooral als u het genoegen hebt gehad met onze collega's samen te werken. Maar wist u dat er meer dan 40 experts werken op onze Indiase locaties in New Delhi, Pune, Bangalore en Mumbai? Daarnaast zijn er onze experts op verschillende Europese locaties...

Onze WB GET TO KNOW serie

Met onze WB KENNEN-serie, zullen wij in de komende weken onze Indiase collega's aan u voorstellen. Wij willen dat u de mensen achter de namen leert kennen, die vaak op de achtergrond aan projecten werken, maar zich zeker niet hoeven te verstoppen!

Vandaag zal je leren Kol. Rajesh Pandey onze Resident Director en Hoofd Administratie bij Dr. Wamser + Batra India Pvt. Ltd. Als verantwoordelijke voor personeelszaken ligt het welzijn van onze medewerkers hem bijzonder na aan het hart:

 

 

Klik hier voor de volledige video:

 

Wees nieuwsgierig: Morgen kunt u Kol. Rajesh Pandey wat persoonlijker leren kennen in een interview op onze blog!